a v g a s   -   M C  / A T V / S n ö s k o t e r / T ä v l i n g s f o r d o n
UNIKA KOLFIBER-PRODUKTER, SKRÄDDARSYDDA ROSTFRIA SYSTEM & LJUDDÄMPARE

Sveriges största tillverkare inom kvalitet och utveckling av kolfiberljuddämpare till alla fordon. Specialbyggda kolfiberljuddämpare anpassade efter specifika önskemål. Säljs under varumärket SpeedTech


MC, SNÖSKOTER, ATV & TÄVLINGSFORDON


HANDBYGGD SVENSK KVALITET.
MAXIMAL KÖRGLÄDJE.
LÅG VIKT, LÅG VÄRMESTRÅLNING
HÖGRE EFFEKT.


Vi har allt från färdiga satser till vissa modeller, till specialtillverkade skräddarsydda system.
Våra ljuddämpare kan byggas för att klara specifika påfrestningar. t.ex extrema temperaturer, effektiv ljuddämpning, tuffa miljöer, måttbeställt.

Under hösten 2010 utökade vi utbudet av kolfiberljuddämpare med 3 variater. cylindrisk 100mm, 120mm, 150mm. Med nya typer av gavlar långdragna och formpressade konor godkända för tävlingsverksamhet. Alla dessa går givetvis att få i önskad längd. Kvalitet
· Vi tillverkar alla våra kompositdelar i samarbete med en av våra svenska samarbetspartners.
· Vi tillverkar våra egna verktyg för att bygga gavlar och konstruktioner, för att kunna säkerställa passform och kvalitet.
· Alla delar i våra avgassystem är tillverkade bearbetade och monterade för hand.
 
Extrema Förutsättningar
Vi kan utifrån erfarenhet med extrema påfrestningar tillverka formsydda kolfiberljuddämpare direkt för ändamålet. Som exempel så skiljer sig inre konstruktion avsevärt mellan ljuddämpare helt beroende på vilket fordon de skall monteras på. Vi tillverkar allt från MC slip-on för gatbruk. Till Kolfiberljuddämpare som tål extrema temperaturer i tävlingsfordon. Allt från Rallycross Dragracing Banracing till skotercross.

Vi har tillgång till mängder av olika packnings och ljuddämpningsmaterial vart och ett speciellt framtaget för att tillgodose de ändamål och krav vi ställer. 
Kundens önskemål
Vi sätter kundens önskemål i centrum, eftersom vi tillverkar stora delar av vårt sortiment först när kunden lagt en beställning så finns möjlighet att påverka utformningen. Detta gäller allt från längd på kolfiberkroppen till dimensioner på inlopp och fästpunkter, till val av utblås och ändrör. Undantaget är när vi säljer färdiga kit.
 


Ompackningsbara ljuddämpare?
Vi jobbar med olika monteringstekniker. Flera av de modeller vi tillverkar är direkt möjliga att öppna och packa om. Detta ställer dock vissa krav på kunskap hos kunden.

Vi kan tillgodose och sälja de flesta av de packningsmaterial vi använder i vår tillverkningsprocesss. Vissa modeller är på grund av de krav vi ställer på dessa produkter helt plomberade. Vi sköter då själva helt och hållet service och ompackning av dessa ljuddämpare med specialutrustning här på SpeedTech.

Rostfritt avgassystem
Vi erbjuder kunden en helhetslösning speciellt anpassad efter kundens önskemål. Vår verkstad innehåller maskiner för att bearbeta allt inom rör och infästningar till våra egentillverkade rostfria ljuddämparkroppar!
Det är därför som vi kan tillverka rostfria avgassystem till de flesta fordon, allt från bil till snöskoter och ATV och maskiner.
Varje del i avgassystemet är utvecklad och bearbetas i vår egen produktion.
 
Vi kan erbjuda unika lösningar på allt som rör sig inom avgassystem ljuddämpare och rörkonstruktioner. Helt efter kundens egna krav och önskemål.
 
10års garanti
När du köper eller beställer ett rostfritt avgassytem från oss så ingår alltid 10års kvalitetsgaranti.